Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Καβουροσαλάτα

Υλικά
1 ρίζα μαρούλι
1 αγγουράκι ή 1 αγγουράκι τουρσί
150 γραμμάρια καβουροπόδαρα ή απομίμηση καβουριού
Χυμός από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Για sauce
4 κουτ. σούπας σπιτική μαγιονέζα
1 κουτ. σούπας κέτσαπ

Εκτέλεση
   Ξεπλένουμε και κόβουμε με τα χέρια το μαρούλι. Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες το αγγουράκι και κόβουμε σε κομματάκια τα καβουροπόδαρα. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα μαζί με το επιθυμητό ελαιόλαδο και αλάτι. Αναμειγνύουμε τα υλικά της sauce, την προσθέτουμε κι αυτή στη σαλατιέρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...