1 κιλό πατάτες
200 γραμμάρια πικάντικη γραβιέρα τριμμένη
150 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένη
150 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένη
100 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
200 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
50 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
1 αυγό
200 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
50 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
1 αυγό
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Άνηθος ψιλοκομμένος
Δυόσμος ξερός
Δυόσμος ξερός
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε, ξεπλένουμε και βράζουμε τις πατάτες σε
αλατισμένο νερό. Μόλις βράσουν και κρυώσουν, τις λιώνουμε μ' ένα
πιρούνι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο για 30' και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 30'-40'. Στα πρώτα 20' γυρίζουμε τους κεφτέδες από την άλλη μεριά, για να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου