4 τορτίγιες διαμέτρου 26 cm
2 κονσέρβες τόνος σε λάδι ή νερό (360 γραμμάρια)
100 γραμμάρια καλαμπόκι σε κόκκους
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
100 γραμμάρια φασόλια κόκκινα
1 καρότο κομμένο μικρό καρέ
6 φύλλα μαρούλι lollo rosso
6 φύλλα λάχανο iceberg
1-2 limes στυμμένα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι και το λάχανο. Σε βαθύ μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σε τηγάνι ψήνουμε για 1'-2' τις τορτίγιες και από τις δυο μεριές. Αφαιρούμε από το τηγάνι και σε πιάτο προσθέτουμε πάνω στις τορτίγιες το μείγμα του μπολ. Τις τυλίγουμε είτε φάκελο-ρολό, είτε φλογέρα-ρολό, τις κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου