Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Κεφτεδάκια τηγανητά


Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς από μπούτι ή ελιά (εναλλακτικά ανάμεικτος με χοιρινό)
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 αυγό
2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
30 ml γάλα
2 κουτ. σούπας ξίδι λευκό
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Πάπρικα (γλυκιά ή καυτερή)
Κύμινο
Ρίγανη
Δυόσμος
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση

   Σ' ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσει.
  Το μεταφέρουμε σ’ ένα βαθύ μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε. Αφήνουμε το μείγμα για 1 ώρα στο ψυγείο καλυμμένο με μεμβράνη. Αφού περάσει το διάστημα αυτό, πλάθουμε κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...