40 γραμμάρια κόκκινο μαρούλι σγουρό
40 γραμμάρια μαρούλι ρομάνα
40 γραμμάρια iceberg
40 γραμμάρια iceberg
40 γραμμάρια ραντίτσιο
30 γραμμάρια άγρια ρόκα
30 γραμμάρια άγρια ρόκα
5 ντοματίνια
Ηλιόσποροι
Ηλιόσποροι
Για το dressing
70 ml ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας λεπτοτριμμένη παρμεζάνα
3 κουτ. σούπας μηλόξιδο
3 κουτ. σούπας λεπτοτριμμένη παρμεζάνα
3 κουτ. σούπας μηλόξιδο
Χυμός από 1 μοσχολέμονο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε
καλά όλα τα λαχανικά, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε. Σε μία σαλατιέρα
βάζουμε όλα τα υλικά, περιχύνουμε το dressing, ανακατεύουμε και
σερβίρουμε.
Για το dressing:
Σ' ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε μ' έναν αυγοδάρτη όλα τα υλικά.
- Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και κατά βούληση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου