Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σαρδέλες τηγανητές

Υλικά(για 4 άτομα)
1 κιλό σαρδέλες
Αλεύρι κίτρινο
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Ηλιέλαιο

Εκτέλεση
   Καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα λέπια και τα εντόσθια, τις ξεπλένουμε, τις στραγγίζουμε και τις αλατίζουμε. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, ρίχνουμε μέσα σ' αυτό λίγο αλάτι και αλευρώνουμε τις σαρδέλες. Ζεσταίνουμε το τηγάνι και μόλις πυρώσει, ρίχνουμε τα λάδια να καούν κι αυτά. Τέλος, ρίχνουμε τις σαρδέλες και τις τηγανίζουμε κι απ' τις δυο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...