Υλικά
½ κιλό γιαούρτι στραγγιστό
3 σκελίδες σκόρδο ½ κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 αγγούρια
Άνηθος ψιλοκομμένος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα αγγούρια, τα καθαρίζουμε από τη φλούδα τους και τα περνάμε από χοντρό τρίφτη ή τα ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα ή τα λιώνουμε στην πρέσα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Πλένουμε τα αγγούρια, τα καθαρίζουμε από τη φλούδα τους και τα περνάμε από χοντρό τρίφτη ή τα ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα ή τα λιώνουμε στην πρέσα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου