Υλικά (για 2 άτομα)
160 γραμμάρια τόνος κονσέρβα σε λάδι ή νερό
6-8 φύλλα λάχανο iceberg
6-8 φύλλα μαρούλι
1 καρότο κομμένο σε μικρό καρέ
100 γραμμάρια κόκκοι καλαμποκιού
8 ελιές σε φέτες
80 γραμμάρια αρακάς βραστός
15 τοματίνια
Για το λαδολέμονο
50 ml ελαιόλαδο
Χυμός από 1 ½ λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Για το λαδολέμονο:
Σ' ένα βαζάκι βάζουμε όλα τα υλικά, κλείνουμε το καπάκι και ανακινούμε.
Για τη σαλάτα:
Πλένουμε
καλά τα λαχανικά, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε. Σε μία σαλατιέρα
βάζουμε όλα τα υλικά, περιχύνουμε το λαδολέμονο, ανακατεύουμε και
σερβίρουμε.
- Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και πάνε κατά βούληση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου