Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Scrambled eggs

Υλικά
4 μεγάλα αυγά
20 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
  Βάζουμε τα αυγά σ' ένα μπολ και τα χτυπάμε μ' ένα πιρούνι. Σ' ένα τηγάνι ή κατσαρολάκι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Ρίχνουμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις με μια μαρίζ (σπάτουλα) για περίπου 2'. Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι αφράτο και κρεμώδες και όχι στεγνό. Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...