Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Ομελέτα με λουκάνικο, τυριά και ντοματίνια

Υλικά (για 2 άτομα)
5 μεγάλα αυγά
80 γραμμάρια τυρί regato
80 γραμμάρια τυρί emmental
8 ντοματίνια
1 λουκάνικο πεπερόνε ή κάποιο άλλο της αρεσκείας μας σε φέτες (σοταρισμένο)
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Ρίγανη
Πάπρικα
Αλάτι 
Πιπέρι

Εκτέλεση
   Σ' ένα μπολάκι ρίχνουμε τα αυγά, την πάπρικα, αλατοπιπερώνουμε και χτυπάμε με το σύρμα. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε το μείγμα. Προσθέτουμε τα τυριά, τα ντοματίνια και το λουκάνικο και αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί. Τέλος, πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και σερβίρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...