Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Κατσικίσιο τυρί με μέλι και σουσάμι

Υλικά
250 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί ή φέτα
70 γραμμάρια αλεύρι
2 αυγά
Πάπρικα
Πιπέρι
130 γραμμάρια σουσάμι 
Ελαιόλαδο
Μέλι θυμαρίσιο

Εκτέλεση
   Κόβουμε το τυρί σε κομμάτια πάχους 1-1,5 cm. Σ' ένα πιάτο χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε πάπρικα και πιπέρι. Σ' ένα άλλο βάζουμε το αλεύρι και σ' ένα ακόμα, το σουσάμι. Αρχίζουμε το πανάρισμα πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα αυγά και τέλος από το σουσάμι.  Σ' ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε, ώσπου να χρυσαφίσουν και οι 2 πλευρές. Βγάζουμε τα κομμάτια και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε περιχύνοντας με μέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...