Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Τηγανιά κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και μουστάρδα

Υλικά (για 2 άτομα)
½ κιλό κοτόπουλο στήθος ή μπούτι σε κομμάτια
200 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας μουστάρδα dijon
Ελαιόλαδο
Πάπρικα (γλυκιά ή καυτερή)
Κάρυ
Αλάτι
Πιπέρι



Εκτέλεση
   Σ' ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 2' κι έπειτα το σκόρδο για 1'. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε κι αυτό για 2'-3'. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, κάρυ, πάπρικα, αλατοπιπερώνουμε κι ανακατεύουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαλακώσει το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα. Αφότου γίνουν, προσθέτουμε τη μουστάρδα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...