Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Λαχανίδα με λουκάνικο πιπερόνε και τηγανητά αυγά

Υλικά
1 λαχανίδα (300 γραμμάρια περίπου) 
4 αυγά μεγάλα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 
2 λουκάνικα πιπερόνε κομμένα σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι  
Πιπέρι

Εκτέλεση
   Κόβουμε τη λαχανίδα φύλλο-φύλλο και τη βράζουμε σε κατσαρόλα σε ζεστό νερό για 4'-5'. Τη σουρώνουμε, την αφήνουμε να κρυώσει και την ψιλοκόβουμε. Σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα λουκάνικα με το σκόρδο. Προσθέτουμε τη λαχανίδα, λίγο ακόμα ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ασπράδι από τον κρόκο. Ρίχνουμε το ασπράδι να πάρει χρώμα και τέλος τον κρόκο και αφήνουμε να ψηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...