Υλικά
1 λαχανίδα (300 γραμμάρια περίπου)
4 αυγά μεγάλα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 λουκάνικα πιπερόνε κομμένα σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κόβουμε τη λαχανίδα φύλλο-φύλλο και τη βράζουμε σε κατσαρόλα σε ζεστό νερό για 4'-5'. Τη σουρώνουμε, την αφήνουμε να κρυώσει και την ψιλοκόβουμε. Σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα λουκάνικα με το σκόρδο. Προσθέτουμε τη λαχανίδα, λίγο ακόμα ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ασπράδι από τον κρόκο. Ρίχνουμε το ασπράδι να πάρει χρώμα και τέλος τον κρόκο και αφήνουμε να ψηθεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου