400 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon
50 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο
350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1-2 κουτ. σούπας μουστάρδα (dijon κατά προτίμηση)
350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1-2 κουτ. σούπας μουστάρδα (dijon κατά προτίμηση)
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με στεγνό απορροφητικό χαρτί (δε χρειάζονται πλύσιμο) και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το τηγάνι κι έπειτα ρίχνουμε το βούτυρο να λιώσει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, ανακατεύουμε και τα σοτάρουμε για 5' περίπου. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου