Υλικά (για 2 άτομα)
4 αυγά μεγάλα φρέσκα
Ελαιόλαδο ή βούτυρο φρέσκο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ζεστό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, αφήνουμε να ζεσταθεί το ελαιόλαδο ή το βούτυρο. Σπάμε τα αυγά μέσα στο τηγάνι, με προσοχή έτσι ώστε ούτε να σπάσει ο κρόκος τους, ούτε να μας πέσουν τσόφλια. Τηγανίζουμε, μέχρι να ''ασπρίσει'' το ασπράδι (περίπου 1'). Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου