Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Αυγά τηγανητά


Υλικά (για 2 άτομα)
4 αυγά μεγάλα φρέσκα
Ελαιόλαδο ή βούτυρο φρέσκο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

   Σε ζεστό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, αφήνουμε να ζεσταθεί το ελαιόλαδο ή το βούτυρο.  Σπάμε τα αυγά μέσα στο τηγάνι, με προσοχή έτσι ώστε ούτε να σπάσει ο κρόκος τους, ούτε να μας πέσουν τσόφλια. Τηγανίζουμε, μέχρι να ''ασπρίσει'' το ασπράδι (περίπου 1'). Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...