Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Στραπατσάδα (Καγιανάς)

Υλικά (για 2 άτομα)
5 αυγά
2 μεγάλες ντομάτες τριμμένες
2 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας
50 γραμμάρια τυρί έμενταλ τριμμένο
50 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Βασιλικός
Ρίγανη
Ζάχαρη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε ροδέλες (προαιρετικά)
1 πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη (προαιρετικά)

Εκτέλεση
   Σ' ένα τηγάνι αφήνουμε τις ντομάτες να πιουν τα υγρά τους, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Έπειτα, ρίχνουμε τον πελτέ, τα λουκάνικα, την πιπεριά, το ελαιόλαδο, ζάχαρη, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 2' - 3'. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε λίγο. Τελειώνουμε με τα τυριά, βασιλικό και ρίγανη και ανακατεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...