Υλικά
80 γραμμάρια κόκκινο σγουρό μαρούλι (lollo rosso)
80 γραμμάρια σγουρό μαρούλι (lollo verde)
30 γραμμάρια ρόκα
100 γραμμάρια καπνιστό απάκι κομμένο σε κύβους
4-5 λιαστές ντομάτες
4-5 ντοματίνια
Φλοίδες παρμεζάνας
Για dressing μελιού
3 κουτ. σούπας θυμαρίσιο μέλι
4 κουτ. σούπας ξίδι βαλσάμικο
4 κουτ. σούπας ξίδι βαλσάμικο
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα λαχανικά, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε. Σε μία σαλατιέρα βάζουμε όλα τα υλικά, περιχύνουμε το dressing, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Για το dressing μελιού:
Σ' ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά.
*Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές και κατά βούληση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου