3 ½ - 4 κούπες νερό
2 κουτ. σούπας βούτυρο
5 κουτ. σούπας σπιτική σάλτσα ντομάτας
1 πηλιορείτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες (250 γραμμάρια περίπου) *
Αλάτι
Πιπέρι
Ξινομυζήθρα θρυμματισμένη για σερβίρισμα **
Πάπρικα ή μπούκοβο για σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σ' ένα τηγανάκι ψήνουμε το λουκάνικο. Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα βράζουμε
σε μέτρια φωτιά το νερό, ρίχνουμε τον
τραχανά και τη σάλτσα και ανακατεύουμε συνεχώς για να μην κολλήσει. Έπειτα, προσθέτουμε
τα υπόλοιπα υλικά και μετά από 10' τα λουκάνικα. Μόλις γίνει, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου