350 γραμμάρια μπισκότα γεμιστά
40 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο ανάλατο
40 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο ανάλατο
Για στρώση
5 μπανάνες κομμένες σε ροδέλες
120 γραμμάρια φυστίκι Αιγίνης ή κάσιους κοπανισμένο
3 κουτ. σούπας κακάο κοσκινισμένο
1 κουτ. σούπας μέλι
150 ml κρέμα γάλακτος
30 ml χυμός μπανάνας
1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
150 ml κρέμα γάλακτος
30 ml χυμός μπανάνας
1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
Για επικάλυψη
40 γραμμάρια φουντούκι ψίχα σε σκόνη
180 γραμμάρια σοκολάτα λευκή κομμένη σε κομμάτια
40 ml κρέμα γάλακτος
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και λιώνουμε το βούτυρο. Τα αναμειγνύουμε και ανακατεύουμε συνεχώς. Στρώνουμε το μείγμα με μία μαρίζ σε μία φόρμα, για να γίνει επίπεδο και τοποθετούμε στο ψυγείο, μέχρι να σφίξει.
Για στρώση
Για ιδανική σαντιγύ, τοποθετούμε ένα μεταλλικό μπολ στην κατάψυξη για 30'. Στη συνέχεια, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη στο μπολ, μέχρι να αφρατέψει. Αναμειγνύουμε τη σαντιγύ με την κρέμα μπανάνας, απλώνουμε πάνω από τη βάση και τοποθετούμε στο ψυγείο.
Για επικάλυψη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου