Υλικά
1 κιλό γαρίδες (με τα κελύφη)
½ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
Χυμός από 2 λεμόνια μέτρια
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, αφήνουμε το ελαιόλαδο να κάψει, ρίχνουμε τις γαρίδες, ανακατεύουμε και τις κλείνουμε με καπάκι για 2'-3'. Έπειτα, ανακατεύουμε, αποσύρουμε, αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε το χυμό, πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου