Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Αυγόφετες

Υλικά
Ψωμί μπαγιάτικο κομμένο σε φέτες ή φέτες του τοστ
4 αυγά
Γάλα
Βούτυρο ή ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση
   Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, βουτάμε τις φέτες στο μείγμα και τις τηγανίζουμε κι από τις 2 πλευρές, μέχρι να ροδίσουν. Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος προσθέτουμε βούτυρο ή ελαιόλαδο, αν χρειαστεί.

Προτάσεις σερβιρίσματος: άχνη-κανέλα, μέλι-καρύδια-κανέλα, σιρόπι σοκολάτας, μερέντα, μαρμελάδα, μπέικον, διάφορα τυριά κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...