500 γραμμάρια μύδια
καθαρισμένα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλεύρι κίτρινο
Αλεύρι κίτρινο
Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε σουρωτήρι ξεπλένουμε τα μύδια και
τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Έπειτα, τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε ένα-ένα στο καυτό λάδι, μέχρι να χρυσαφίσουν. Τέλος, τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί, για να ''τραβήξει'' το περιττό λάδι.
Συνοδεύονται με: τζατζίκι, τυροκαυτερή κ.ά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου