350 γραμμάρια κουμ κουάτ
500 ml τσικουδιά ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
250 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική
Πλένουμε καλά τα κουμ κουάτ και τα χαράζουμε σε 3-4 σημεία. Βάζουμε σε αποστειρωμένο βάζο όλα τα υλικά. Αφήνουμε σε σκιερό μέρος για 40 μέρες. Ανακινούμε ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Αφού περάσει το διάστημα αυτό, το σουρώνουμε σε τουλπάνι ή ψιλή σίτα και το βάζουμε σε γυάλινο μπουκάλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου