Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Σαρδέλες λαδορίγανη

Υλικά (για 4 άτομα)
1 κιλό σαρδέλες
100 ml ελαιόλαδο
Χυμός από 1 ½ λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη

Εκτέλεση 
 
   Καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα λέπια και τις κοιλιές τους, τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Τις τοποθετούμε σ' ένα ταψί με λαδόκολλα και ετοιμάζουμε το μείγμα, για να τις ραντίσουμε.
  Σ' ένα μπολάκι ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά πλην της ρίγανης, ανακατεύουμε και ραντίζουμε τις σαρδέλες.
   Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 15'-20' περίπου. Όταν ψηθούν, πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...