Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μύδια τηγανητά

Υλικά (για 2 -3 άτομα)
500 γραμμάρια μύδια καθαρισμένα
Αλεύρι
Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση
    Σ’ ένα σουρωτήρι ξεπλένουμε τα μύδια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Έπειτα, τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε ένα-ένα στο καυτό λάδι, μέχρι να χρυσαφίσουν. Τέλος, τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

 Συνοδεύονται με: τζατζίκι, τυροκαυτερή κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...