Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μύδια τηγανητά

Υλικά (για 2 -3 άτομα)
500 γραμμάρια μύδια καθαρισμένα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλεύρι κίτρινο
Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση
   Σε σουρωτήρι ξεπλένουμε τα μύδια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Έπειτα, τα αλευρώνουμε και τα ρίχνουμε ένα-ένα στο καυτό λάδι, μέχρι να χρυσαφίσουν. Τέλος, τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί, για να ''τραβήξει'' το περιττό λάδι.

 Συνοδεύονται με: τζατζίκι, τυροκαυτερή κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...