Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Γαρίδες λεμονάτες

Υλικά
1 κιλό γαρίδες με το κέλυφός τους
½ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
Χυμός από 2 μέτρια λεμόνια
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
   Σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, αφήνουμε το ελαιόλαδο να κάψει, ρίχνουμε τις γαρίδες, ανακατεύουμε και τις κλείνουμε με καπάκι για 2'-3'. Έπειτα, ανακατεύουμε, αποσύρουμε, αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε το χυμό, πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...