Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Σπιτικό παγωτό με μπισκότα και σταγόνες σοκολάτας

Υλικά (για τάπερ 2 λίτρων)
1 σαντιγί φυτική σε μεταλλικό κουτί (250 γραμμάρια)
1 γάλα ζαχαρούχο
100 ml γάλα ή κρέμα γάλακτος
1οο γραμμάρια μπισκότα γεμιστά κομμένα σε χοντρά κομμάτια
40 ml λικέρ κάστανο
60 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
20 γραμμάρια κακάο σε σκόνη
Σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση
   Σε κάδο από επιτραπέζιο μίξερ-κουζινομηχανή χτυπάμε τη σαντιγί για 5'. Ρίχνουμε μέσα τα γάλατα και ξαναχτυπάμε για 2'. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με μία μαρίζ. Αδειάζουμε το μείγμα στο τάπερ και το καταψύχουμε.

- Σερβίρεται με: σιρόπι σοκολάτας, σταγόνες κουβερτούρας, σιρόπι καραμέλας κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...