Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Γοβιοί τηγανητοί

Υλικά
1 κιλό γοβιοί
1 κουτ. γλυκού φρυγανιά τριμμένη
Κίτρινο αλεύρι
Χοντρό αλάτι
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα 

Εκτέλεση
   Καθαρίζουμε τους γοβιούς από τα λέπια και τα εντόσθια, τους αλατίζουμε και τους αφήνουμε για 30'. Τους πανάρουμε στο μείγμα αλευριού-φρυγανιάς και τους τηγανίζουμε. Απορροφάμε το περιττό λάδι με χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...