Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Ατομική ομελέτα με φέτα και σπανάκι

Υλικά
2 μεγάλα αυγά
3 κουτ. σούπας γάλα
80 γραμμάρια φύλλα σπανάκι πλυμμένα
80 γραμμάρια τυρί φέτα θρυμματισμένη
3 φέτες ντομάτας χοντροκομμένες
2 φέτες ζαμπόν (προαιρετικά)
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Πάπρικα
Αλάτι 
Πιπέρι

Εκτέλεση
   Σ' ένα μπολάκι ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, την πάπρικα, αλατοπιπερώνουμε και χτυπάμε με το σύρμα. Ζεσταίνουμε το τηγάνι, κατόπιν το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε το μείγμα. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το σπανάκι, τη ντομάτα και τη φέτα και αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί. Τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και σερβίρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...