Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ατομική ομελέτα με φέτα και σπανάκι

Υλικά
2-3 αυγά μεγάλα
3 κουτ. σούπας γάλα
80 γραμμάρια σπανάκι σε φύλλα πλυμμένα
80 γραμμάρια τυρί φέτα θρυμματισμένη
3 φέτες ντομάτας χοντροκομμένες
2 φέτες ζαμπόν (προαιρετικά)
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Πάπρικα
Αλάτι 
Πιπέρι

Εκτέλεση
   Σ' ένα μπολάκι χτυπάμε με σύρμα τα αυγά, το γάλα, την πάπρικα και αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε το τηγάνι, ζεσταίνουμε σε αυτό το ελαιόλαδο και περιχύνουμε το μείγμα. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το σπανάκι, τη ντομάτα και τη φέτα και αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί. Στο τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και σερβίρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...