Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Βίδες τρικολόρε με κοτόπουλο αλα κρεμ

Υλικά (για 4 άτομα)
1 πακέτο βίδες τρικολόρε (500 γραμμάρια)
400 γραμμάρια κοτόπουλο στήθος κομμένο σε κύβους
200 γραμμάρια μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα σε φέτες
200 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Κάρυ (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι
Παρμεζάνα για σερβίρισμα

Εκτέλεση
   Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό (1 λίτρο για κάθε 100 γραμμάρια ζυμαρικών), αλατίζουμε και ρίχνουμε τα ζυμαρικά, για να βράσουν, τόσο όσο αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας. 
   Παράλληλα, σ' ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το μπέικον με το ελαιόλαδο. Μόλις πάρει χρώμα, ρίχνουμε το κοτόπουλο, τα μανιτάρια, κάρυ, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις δέσει, αποσύρουμε από τη φωτιά.
    Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...