Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Λαπάς... της γιατρειάς!

Υλικά (για 2 άτομα)
1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι γλασέ ή καρολίνα
3 φλιτζ. τσαγιού νερό
50 ml ζωμός κοτόπουλου
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Χυμός από ½ λεμόνι
Αλάτι

Εκτέλεση
   Σε βραστό νερό, ρίχνουμε το αλάτι, το ελαιόλαδο και το ρύζι. Ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέχρι να ρουφήξει τα υγρά του και προσθέτουμε το ζωμό. Σερβίρουμε με το χυμό λεμονιού.
Περαστικά...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...