Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Κολοκυθάκια τηγανητά

Υλικά (για 4 άτομα)
1 κιλό κολοκυθάκια
Αλάτι
Αλεύρι
Ηλιέλαιο και ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση
   Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε sticks ή ροδέλες. Τα βάζουμε σε σουρωτήρι, αλατίζουμε, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 15'. Έπειτα, τα περνάμε από το αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, μέχρι να χρυσαφίσουν. Τέλος, τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί, για να ''τραβήξει'' το περιττό λάδι.

Συνοδεύονται με: τζατζίκι ή σως γιαουρτιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...