Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά
5-6 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους τριμμένα
300 γραμμάρια τυρί φέτα θρυμματισμένη
200 γραμμάρια αλεύρι
4 αυγά
60 ml γάλα εβαπορέ
120 ml νερό
120 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμος
Μαϊντανός

Εκτέλεση
   Αφήνουμε τα κολοκυθάκια με 1 κουτ. γλυκού αλάτι για 30' σ' ένα σουρωτήρι, για να βγάλουν τα υγρά τους. Χτυπάμε τα αυγά με το ελαιόλαδο και το γάλα. Προσθέτουμε το αλεύρι, για να γίνει πηχτός χυλός κι έπειτα τα κολοκυθάκια, το τυρί και τα μυρωδικά. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο αλάτι. Το βάζουμε σε λαδωμένο πυρέξ 25x35 cm και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 25'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...