Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Μανιτάρια αλα κρεμ

Υλικά
500 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon
50 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο
350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
Αλάτι 
Πιπέρι

Εκτέλεση
   Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με στεγνό απορροφητικό χαρτί (δε χρειάζονται πλύσιμο) και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το τηγάνι κι έπειτα ρίχνουμε το βούτυρο να λιώσει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, ανακατεύουμε και τα σοτάρουμε για 5' περίπου. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...