Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Μανιτάρια σοτέ

Υλικά (για 4 άτομα)
500 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello
500 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους
Χυμός από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Δεντρολίβανο
Αλάτι 
Πιπέρι

Εκτέλεση
   Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με στεγνό απορροφητικό χαρτί (δε χρειάζονται πλύσιμο) και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το τηγάνι κι έπειτα, ρίχνουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, ανακατεύουμε καλά να λαδωθούν και τα αφήνουμε για 7' περίπου. Τέλος, χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 5' περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...