Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Μανιτάρια σοτέ

Υλικά (για 4 άτομα)
500 γραμμάρια μανιτάρια champignon ή portobello φρέσκα
500 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους φρέσκα
Χυμός από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Δεντρολίβανο
Αλάτι 
Πιπέρι

Εκτέλεση
   Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με στεγνό απορροφητικό χαρτί (δε χρειάζονται πλύσιμο) και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεσταίνουμε το τηγάνι και αφήνουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, ανακατεύουμε καλά να λαδωθούν και τα αφήνουμε για 7' περίπου. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 5' περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...