Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Καβουροσαλάτα

Υλικά
1 ρίζα μαρούλι
1 αγγουράκι ή 1 αγγουράκι τουρσί
150 γραμμάρια καβουροπόδαρα ή απομίμηση καβουριού
Ελαιόλαδο
Λεμόνι
Αλάτι

Για sauce
4 κουτ. σούπας σπιτική μαγιονέζα
1 κουτ. σούπας κέτσαπ

Εκτέλεση
   Ξεπλένουμε και κόβουμε με τα χέρια το μαρούλι. Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες το αγγουράκι και κόβουμε σε κομματάκια τα καβουροπόδαρα. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα μαζί με το επιθυμητό ελαιόλαδο, λεμόνι και αλάτι. Αναμειγνύουμε τα υλικά της sauce, τη ρίχνουμε κι αυτή στη σαλατιέρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...