Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Μανιτάρια γεμιστά

Υλικά (για 2 άτομα)
500 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια portobello ή champignon
100 γραμμάρια πικάντικη γραβιέρα τριμμένη
100 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο
100 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένο
3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο

Εκτέλεση 
   Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με στεγνό απορροφητικό χαρτί (δε χρειάζονται πλύσιμο). Μ' ένα μαχαιράκι αφαιρούμε τα κοτσάνια τους και τα ανοίγουμε εις βάθος περιμετρικά. Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά και το μπέικον, γεμίζουμε μ' αυτά τα μανιτάρια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 15' - 20' περίπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...