Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Τυροκαυτερή

Υλικά
300 γραμμάρια τυρί φέτα ή της αρεσκείας σας
1 πράσινη ή κόκκινη πιπεριά καυτερή ψημένη (κέρατο)
1-2 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
   Σ' ένα μπλέντερ ρίχνουμε τη φέτα και την πιπεριά κομμένες σε κομματάκια. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το γιαούρτι και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον ελαιόλαδο.

Αν θέλουμε να αποφύγουμε το μπλέντερ, μπορούμε να λιώσουμε το τυρί με ένα πιρούνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...