Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Τυροκαυτερή

Υλικά
300 γραμμάρια τυρί φέτα ή της αρεσκείας σας
1 πράσινη ή κόκκινη πιπεριά καυτερή (κέρατο)
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
   Σ' ένα μπλέντερ ρίχνουμε τη φέτα και την πιπεριά κομμένες σε κομματάκια και το ελαιόλαδο. Τα χτυπάμε, μέχρι να γίνουν αλοιφή. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον ελαιόλαδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...