Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Μίνι μπιφτέκια

Υλικά (για 4 άτομα)
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς από μπούτι ή ελιά (περασμένο 2 φορές από τη μηχανή)
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο 
1 φέτα μπαγιάτικο ψωμί (μουλιασμένο και στυμμένο)
2 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 μεσαία ντομάτα τριμμένη
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμος
Ρίγανη
Πάπρικα
 
Εκτέλεση
  Σ’ ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε από κάτω προς τα πάνω, για να αφρατέψει ο κιμάς, για 10΄. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 1 ώρα στο ψυγείο καλυμμένο με μεμβράνη. Αφού περάσει το διάστημα αυτό, τα πλάθουμε και τα ψήνουμε στη σχάρα ή στη γκριλιέρα.

Συνοδεύονται με: πατάτες τηγανητές ή ρύζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...