Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σαρδέλες τηγανητές

Υλικά(για 4 άτομα)
1 κιλό σαρδέλες
Κίτρινο αλεύρι
Αλάτι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
   Αρχικά, καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα λέπια και τα εντόσθια, τις ξεπλένουμε, τις στραγγίζουμε και τις αλατίζουμε. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, ρίχνουμε μέσα σ' αυτό λίγο αλάτι και αλευρώνουμε τις σαρδέλες. Ζεσταίνουμε το τηγάνι στο μάτι και μόλις πυρώσει, ρίχνουμε το λάδι να καεί κι αυτό. Τέλος, ρίχνουμε τις σαρδέλες και τις τηγανίζουμε κι απ' τις δυο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...