Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Χταπόδι ξιδάτο

Υλικά (για 4 άτομα)
1 χταπόδι (περίπου 1 κιλό)
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Κόκκοι μπαχάρι
Ξίδι
Ρίγανη
Λάδι
1 φύλλο δάφνης (προαιρετικά)

Εκτέλεση
   Για τον καθαρισμό και το βράσιμο βλέπε εδώ
   Αφού βράσει, το στραγγίζουμε και κόβουμε τα πλοκάμια σε μικρά κομμάτια. Έπειτα, τα βάζουμε σε αποστειρωμένο γυάλινο βάζο και προσθέτουμε το μπαχάρι, το ξίδι, τη ρίγανη, το λάδι, το σκόρδο και τη δάφνη. Ανακατεύουμε, ανακινούμε το βάζο και είναι έτοιμο προς χρήση ή συντήρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...