Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Καβουρμάς με πατάτες και αυγά


Υλικά (για 2 άτομα)
300 γραμμάρια καβουρμάς 
2 πατάτες
2 αυγά
Αλάτι 
Πιπέρι
Πάπρικα 
Ελαιόλαδο
Ηλιέλαιο

Εκτέλεση
   Αφού τηγανίσουμε τις πατάτες, αποσύρουμε το λάδι από τη φωτιά, ρίχνουμε τον καβουρμά στο τηγάνι και τον ανακατεύουμε, για να μαλακώσει. Αφού μαλακώσει, σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τα αυγά, τις πατάτες, την πάπρικα, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και είναι έτοιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...