Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Μπακαλιάρος πανέ - Fish sticks

Υλικά (για 4 άτομα)
8 φιλέτα μπακαλιάρου κατεψυγμένα
1 αυγό χτυπημένο
1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
Αλεύρι
Γαλέτα
Αλάτι
Πιπέρι 
Ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο για τηγάνισμα 

Εκτέλεση
   Αφήνουμε τα φιλέτα να ξεπαγώσουν και να βγάλουν τα υγρά τους. Τα στραγγίζουμε, τα στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα περνάμε πρώτα από το αλεύρι, έπειτα από το αυγό και τελευταία από το μείγμα πάπρικας-γαλέτας. Στη συνέχεια, τα βάζουμε στην κατάψυξη για 30' και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, μέχρι να χρυσαφίσουν. Τέλος, τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...