Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

Τζατζίκι

Υλικά 
½ κιλό στραγγιστό γιαούρτι
3 σκελίδες σκόρδο
2 αγγούρια
Άνηθος ψιλοκομμένος
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση 
   Καθαρίζουμε τα αγγούρια από τη φλούδα τους και τα περνάμε από το χοντρό τρίφτη ή τα ψιλοκόβουμε. Έπειτα, ψιλοκόβουμε τα σκόρδα ή τα λιώνουμε στην πρέσα. Τέλος, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και σερβίρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...