Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Τζατζίκι

Υλικά 
½ κιλό γιαούρτι στραγγιστό
3 σκελίδες σκόρδο
2 αγγούρια
Άνηθος ψιλοκομμένος
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση 
   Πλένουμε τα αγγούρια, τα καθαρίζουμε από τη φλούδα τους και τα περνάμε από χοντρό τρίφτη ή τα ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα ή τα λιώνουμε στην πρέσα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...