Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Πατάτες τηγανητές


Υλικά (για 1 τηγανιά)
3-4 πατάτες 
Αλάτι
Ελαιόλαδο και ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση
   Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες. Τις ξεπλένουμε, για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα και τις κόβουμε σε σχήμα που επιθυμούμε. Τις τοποθετούμε σ' ένα μπολ με νερό και μετά από λίγη ώρα τις στραγγίζουμε και τις στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σε ζεστό τηγάνι αφήνουμε το λάδι να κάψει και τις τηγανίζουμε. Τις αποσύρουμε από τη φωτιά, μόλις χρυσαφίσουν. Τέλος, τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, για να ''τραβήξει'' το περιττό λάδι και τις αλατίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...