Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Πατάτες τηγανητές

Υλικά (για 1 τηγανιά)
3-4 πατάτες
Ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
Αλάτι

Εκτέλεση
   Αρχικά πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες. Τις ξαναπλένουμε, για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα και τις κόβουμε σε σχήμα που επιθυμούμε. Τις τοποθετούμε σ' ένα μπολ με νερό και μετά από λίγη ώρα τις στραγγίζουμε. Σε ζεστό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, το αφήνουμε να κάψει και τις ρίχνουμε μέσα. Τις αποσύρουμε από τη φωτιά, μόλις χρυσαφίσουν. Τέλος, τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί, για να ''τραβήξει'' το περιττό λάδι και τις αλατίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...